"Къртицата": Двама нови участници влизат в Базата, Николета се изправя срещу най-големия си страх

Pinterest LinkedIn +

Точно една седмица след старта на "Къртицата" по време на живото предаване в праймтайма на TV7 на 2 април 2013 г. Базата ще приеме двама нови участници. Часове преди това техните самоличности се пазят в тайна.

В поредното изпитание на "Къртицата" актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева ще бъдат призовани да загърбят суетата и да се изправят пред предизвикателството да отрежат косите си. В случай, че откажат да го направят, мисията "На косъм от победата" ще бъде счетена за неуспешна, от което ще се възползва Къртицата.

По време на живото предаване тази вечер ще стане ясно и кой е най-големият страх на Николета Лозанова. В мисията "Клетката" тя и останалите от Групата ще търсят ключове, за да се освободят от метална клетка, пълна с плъхове.
Във вторник вечер зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в Групата. От началото на шоуто основните заподозрени са трима - Азис, Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.

За да коментират заподозрените и отношенията в Базата гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Марта Вачкова, Ваня Щерева и Катето Евро, които ще анализират обичайните и необичайни заподозрени. 

Сподели.