"Къртицата": Жени Калканджиева отива на елиминация, Марин и Валя от Златица влязоха в Базата под прикритие

Pinterest LinkedIn +

Жени Калканджиева е първият номиниран за двойна игра участник в първия сезон на реалити формата "Къртицата". Над 20% от зрителите на шоуто, което стартира в ефира на TV7 на 26 март, заявиха убеждението си, че именно Мис България 1995 е получила и приела ролята на Къртицата. Класираният на второ място Азис остана далеч зад Калканджиева, въпреки че се представи най-неубедително в опита си да докаже, че не той е Къртицата.

Предположението на Групата за това кой от 19-те души в нея е най-вероятният саботьор ще бъде обявено в четвъртък, 4 април, когато двамата топ номинирани – на зрителите и на Групата - ще се изправят един срещу друг и ще бъдат подложени от водещите на тест с 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата.

Това трябва да са различни личности – по регламент Групата няма право да излъчи за заподозрян участника, избран от зрителите. Този, който знае по-малко за Къртицата, ще бъде елиминиран. Другият, който се е справил по-добре с теста (или по-бързо, в случай че двамата получат еднакъв резултат при теста), но въпреки това е бил заподозрян, ще отиде в изолация. Там той ще живее с неочаквани гости в рамките на една седмица.

След като бе излъчен първият номиниран за елиминация участник в "Къртицата" в лицето на Жени Калканджиева, Иван и Андрей въведоха "под прикритие" в Базата и въпросните "неочаквани гости", които по-рано бяха представяни като "звезди".

Оказа се, че новите участници в шоуто са хора от народа – семейна двойка от Златица, която ще обитава променените до неузнаваемост покои на Денис Родман. В тази връзка водещите се пошегуваха, че освен камерите при напускането си звездата на NBA е "изтръгнал" и интериора на апартамента си.

Смята се, че новият вид на "изолатора" е издържан изцяло в битовия стил на двамата си нови обитатели - Марин и Валя, за които би трябвало да е в реда на нещата да се хранят на врата, пригодена за маса, да имат половин стара кола в средата на хола си и вехти мебели, които най-вероятно са били изхвърлени в напълно амортизиран вид от собствениците си след дългогодишна употреба.

Изолираният играч ще се връща при Групата, единствено когато трябва да вземе участие в игрите и мисиите заедно с останалите. Той ще има право еднократно да покани при себе си един от останалите участници докато всички останали са в неведение за това къде и в каква компания се подвизава той.

Сподели.