"Къртицата": Николета Лозанова ще партнира на Иван и Андрей в петчасовия финал на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Николета Лозанова ще партнира на Иван и Андрей като водеща на финалния лайв на "Къртицата", започващ още в 17:30 ч. на 17 юни 2013 г. Предаването ще бъде прекъснато между 18:30 и 19:30 заради новинарската емисия на TV7, а общото му времетраене ще бъде над 5 часа.

Гости в студиото в Нови Хан ще бъдат всички изгонени до този момент участници във формата, както и журналистите Мартин Карбовски, Любен Дилов, Миглена Ангелова, Ирина Тенчева, Катето Евро и Марта Вачкова. Сред зрителите в студиото ще бъдат близки и роднини на финалистите.

Те, от своя страна, ще премерят сили както в серия от елиминационни тестове, така и в най-комплексното и екстремно физическо изпитание от началото на шоуто.

Веднага след като прекрачат прага на Базата за последен път, един от финалистите ще напусне шоуто след първия елиминационен тест, на който Заселниците ще отговорят на въпроси за самоличността на Къртицата. При завръщането в студиото на "Къртицата" след едночасовото прекъсване останалите петима финалисти ще се явят на още един тест, в който ще отпадне следващият от Групата.

Арената ще очаква четиримата финалисти в последната голяма битка, наречена "Битката на стихиите". Участниците ще трябва да се преборят с предизвикателства по въздух, земя, вода и огън. Всеки един играч ще има индивидуална сума и време, за които играе. Ако се справи успешно, тази сума ще отива за Групата, а ако се провали - в бюджета на Къртицата.

След тази битка ще се проведе последният елиминационен тест, определящ имената на тримата финалисти, които ще влязат в студиото, за да разберат кой е Къртицата.

Сподели.