"Къртицата": Емануела аут след луд скандал със 100 Кила, Мишо Шамара избухна срещу рапъра

Pinterest LinkedIn +

Емануела прекрати участието си в "Къртицата" след поредните елиминации в реалити шоуто на 9 май. Срещу попфолк звездата в пряка битка за оцеляване застана Марияна Маркова.

Двете трябваше да отговорят на 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата. След като дадоха равен брой верни отговори, времето за решаване на теста се оказа определящо и бързината на пловдивчанката я спаси от изгонване от Базата.

Марияна обаче ще трябва да се изправи срещу най-големия си кошмар - ромите, като изтърпи обичайната едноседмична изолация в компанията на семейството от Златица - Марин и Валя.

По време на специалната церемония по номиниране страстите в "пещерата" се нагорещиха, след като Емануела избухна срещу 100 Кила, с когото имаха сериозни пререкания през последните дни. 

Певицата заяви, че рапърът сменя своите настроения постоянно, защото по цял ден пуши марихуана в Базата и че е недопустимо толкова популярен сред подрастващите артист да обижда и нагрубява жени.

От своя страна 100 Кила поиска извинение за поведението си, като запази спокойствие и мълчание, слушайки обидите, които се изсипаха по негов адрес.

В студиото се появи и Мишо Шамара, който не пропусна да демонстрира своята непоносимост към бившия си съратник.

"Виждам едно момче, което иска да прилича на мен!", каза Big Sha, пристигнал в компанията на чикагските рапъри Crucial Conflict.

В добре познатия си емоционален тон Мишо Шамара използва няколко определения по адрес на 100 Кила, след което напусна преждевременно живото предаване.

В началото на шоуто пък бившият приятел на Рут Колева - Калоян - категорично отхвърли предложението на продуцентите да влезе в Базата, за да се бори за сърцето на певицата, споделяйки, че всичко между тях безвъзвратно е приключило.

Според младия актьор Рут и настоящата й тръпка Любо едва ли ще продължат отношенията си в реалния живот и всичко ще остане само част от играта.

Сподели.