"Къртицата": Деян Донков и Рут Колева остават в шоуто, Емануела се "обвърза" със 100 Кила

Pinterest LinkedIn +

Болшинството от зрителите на "Къртицата", упражнили правото си на вот, определиха актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева да останат в шоуто, след като и двамата бяха номинирани за изгонване не като заподозрени в саботаж, а по етични причини. В предаването на 7 май 2013 г. обаче се случиха и много други събития, предвещаващи засилване на съспенса в Базата в следващите дни.

Участниците в "Къртицата" се провалиха и в двете изпитания - "Забраненият плод" и "Оковите на Къртицата", като първото бе преодоляно успешно единствено от Рут, Деян Донков, Радина, Тодор, Велислава, Константин и Жени Калканджиева, а второто - от Кирил и Тодор.

В "Оковите на Къртицата" всеки отбор, съставен от двама души, трябваше да пропълзи под тунел, намиращ се на възвишение от около 2 метра, след което да се гмурне в локва, дълбока 1,60 м. Участниците бяха завързани с въже, знаейки, че ако се провалят, ще останат "скачени" по този начин за цяла седмица.

В калното езеро те трябваше да открият ключ, с който да стигнат до сандъка и да го отключат, за да се сдобият с кама и да могат да се освободят от оковите.


Сред жертвите на "Оковите на Къртицата" се оказаха Емануела и 100 Кила, които очевидно не питаят особено добри чувства един към друг и стигнаха до скандал, наситен с обидни квалификации.

Емануела дори бе изкушена от "Къртицата" да жертва 3000 лв. от бюджета на Групата, за да не й се налага да прекара цяла седмица в интимна близост с пиперливия рапър. Въпреки че бе на ръба да приеме, певицата все пак реши да не предава цялата група в името на личния си комфорт.

Не така се развиха нещата при Марияна, която се поддаде на изкушението и прие всички заедно да отидат да гледат на живо футболното дерби на любимия й отбор "Локомотив Пловдив" с "ПФК Ботев (Пловдив)".

Фактът, че не само ще трябва да гледат мач, към който не проявяват никакъв интерес, но го правят на цената на 3000 лв., които за нищо на света не биха дали точно за това, афектира останалите участници в Базата и особено Деян Донков, който припомни на Марияна, че на 8 май ще бъде на погребение на своя приятел Чочо Попйорданов.

Сподели.