"Къртицата": Денис Родман под един покрив с Николета Лозанова, Азис и Икебаната

Pinterest LinkedIn +

След дълги преговори баскетболната легенда Денис Родман за първи път се съгласи да участва във формат извън родината си, където има завиден опит както в телевизията, така и в киното. Българските зрители ще имат възможност да наблюдават всяко негово действие и развитието във взаимоотношенията му с родни звезди като Николета Лозанова, Азис, Рут Колева, Деян Донков и др. в първото българско издание на реалити шоуто "Къртицата".

51-годишният бивш състезател за отборите от NBA Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers и Dallas Mavericks ще бъде единственият участник във формата, който вече има опит с предизвикателствата на "Къртицата".

През 2004 Денис Родман спечели американското издание на шоуто с известни личности и прибра наградата от 222 000 долара. Българската му версия стартира на 26 март 2013 г. в ефира на TV7, а голямата награда, поставена като стръв пред всички участници – звезди и обикновени хора – е сумата от 250 000 лв.

"Невероятно е усещането да обявим, че звезда от ранга на Денис Родман ще участва в "Къртицата". Всички знаем колко атрактивен е той като личност и присъствието му в шоуто още веднъж гарантира, че този формат ще промени изцяло представите на българската публика за риалити телевизия.

Самите ние не знаем какво да очакваме от него, но сме убедени, че появяването му в Базата ще провокира родните ни звезди", коментират продуцентите и водещи на "Къртицата" Иван и Андрей.

За разлика от други световни знаменитости Денис Родман не е предявил никакви специални претенции за участието си в шоуто. Той пристига в България със скромен екип, като за външния му вид ще се грижат български фризьори и стилисти. Клаузите по договора му с българските продуценти се пазят в тайна.

От малкото известни към момента изисквания на звездата има такива, свързани с храната, която е поискал по време на престоя му в Базата. Пица и лаврак на сол са двете ястия, които ще бъдат на разположение на спортиста по всяко време.

Миналата година Денис Родман е опитал различни български традиционни храни и напитки, като най-впечатлен е бил от шопската салата, която обаче няма да комбинира с ракия. Любимото питие на българите не се оказало по вкуса на спортиста и той предпочел да пие водка.

За разлика от други чужденци Денис Родман не е харесал попфолк музиката, която е чул в различни софийски клубове, и специално е помолил да няма такива ритми в Базата.  Най-силният спомен на звездата от последното му гостуване в България са българските жени и се надява в "Къртицата" да срещне нови красавици. 

Сподели.