"Karma" се завръща с обновена версия на електрическия седан Revero

Pinterest LinkedIn +

Компанията "Karma" се завръща с обновена версия на своя луксозен електрически седан Revero. Това ще стане на 16 април т.г. по време на автосалона в Шанхай, съобщи "Motor Authority".

Обновеният Revero ще има променен дизайн, нов интериор и изцяло нова механика. Тя ще увеличи пробега и ще подобри динамичните показатели на автомобила.

Новият модел ще има 1,5-литров 3-цилиндров двигател с турбо. Той идва от BMW и е същият, който се използва в спортния модел i8.

Към него има по-мощна батерия и по-мощни електромотори. От компанията казват, че това ще е достатъчно новият Revero да се изстреля от място до 100 км/ч за 4,5 секунди. Това е с около секунда по-бързо от предишния модел.

Очаквано, "Karma" запазва повечето подробности за новия електрически модел в тайна. Компанията ще обяви детайли другата седмица, като планира да започне производство през втората половина на тази година в Калифорния.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.