Карбон за вашия Айфон – Carbon кейсове за iPhone 6

Pinterest LinkedIn +

Чували ли сте за производителя на автомобили Abarth? Мнозина не са, което е жалко – това е италианска компания с интересна история и не по-малко интересен дизайн на моделите, но практически непозната в България.

За щастие, познаването на марката не е изискване, за да оцените високо следващия продукт – дизайнерския карбонов кейс Abarth Scorpion Collection Carbon (цена 59 лв.). Това е един доста приятен за окото и изключително здрав калъф, с който вашият iPhone 6 ще изглежда още по-лачен.

Abarth Scorpion Collection Carbon

Не е ясно доколко по кейса са работили дизайнери на коли, но въпреки това си заслужава да обърнем специално внимание на изработката му. Както показва името, той е направен от карбонови влакна, които са леки и невероятно яки за размера си – калъфчето е с дебелина от едва 1 мм. Постигнат е интересен гланцов ефект от външната страна, което го прави доста приятен на допир. А логото на Abarth, изобразяващо скорпион, е перфектният завършек.

Ако не ви се занимава с разни италианци (което често е разбираемо), но искате да се възползвате от неоспоримите предимства на карбона, можете да се екипирате с калъфа Moodz Tough Carbon Case (цена 99 лв.). В него е използван смесен подход – гърбът е от въглеродни нишки, а рамката е от полимер, което съчетава най-доброто от двата свята.

Moodz Tough Carbon Case

Този модел също е супер лек и готин на външен вид – има нещо пленително в преплетените влакна, които са си истински space age материал. Като добавите към това и факта, че са здрави като стомана, но четири пъти по-леки, нещата си идват на мястото. Ако искате да защитите своя ябълков телефон, шеста версия, трудно ще сбъркате с карбона.

Купи Abarth Scorpion Collection Carbon ТУК

Купи Moodz Tough Carbon Case ТУК

Сподели.