Kanye West влезе във физическа саморазправа с папарак, има ранен

Pinterest LinkedIn +

Kanye West е нападнал и причинил телесна повреда на фоторепортер, който е настоявал да му задава лични въпроси и да го снима при слизането му на летище Tom Bradley International Terminal в Лос Анджелис на 19 юли 2013 г.

Американският рапър, който наскоро стана татко за първи път и има чисто нов албум – оглавилият Billboard 200 Yeezus, е бил обсаден от петима фотографи, единият от които е бил особено агресивен в изпълнението на служебния си дълг.

Афектиран от поведението му, West се е хвърлил върху него и е опитал да изтръгне от ръцете му фотоапарата му, при което го е съборил на земята.

Въпросният фотограф е получил бедрена контузия и е извозен с линейка от мястото на инцидента, за който полицията е била уведомена от неговите колеги. До идването на офицерите обаче West вече е бил далеч оттам. За действията му свидетелстват няколко снимки, на които ясно се вижда стълкновението му с ранения.  

Случаят се разследва от полицейското управление на Лос Анджелис и предстои да стане ясно дали срещу West ще бъде повдигнато обвинение. Това не е първата му конфронтация с папарак, но за първи път се стига до сериозен физически сблъсък.

Наскоро West предупреди TMZ, че забранява завинаги на фоторепортерите на медията да се опитват да го заговаря.

Сподели.