Kanye West може да издаде скоро и продължение на Yeezus

Pinterest LinkedIn +

Рик Рубин (Rick Rubin), който е изпълнителен продуцент на актуалния албум на Kanye West - Yeezus, намекна, че хип-хоп звездата може да издаде скоро и негово продължение.

"Още преди да ме покани да работя по проекта, аз му казах: "Може би трябва да е по-сбито. Може би от това могат да излязат два албума."

Впоследствие Kanywe West остана очарован и каза: "Ето защо дойдох при теб, трябваше да знам, че албумът може да е с 10 песни вместо с 16.", каза Рубин пред The Daily Beast.

Именитият продуцент признава, че докато е работил по Yeezus е изпитал чувство на паника.

"Изглеждаше ми невъзможно да свърша всичко в срока, който ми постави Kanye West. Спомням си как в единия от дните си мислех колко зле се чувствам... В крайна сметка свърших всичко за около 16 дни, почти без почивка, като през цялото време бях паникьосан", каза още той.

Yeezus дебютира под номер 1 в Billboard, а друг албум, който бе продуциран от Рубин през тази година - 13 на Black Sabbath - стори същото. Подобен успех се очаква да постигне и още един актуален проект, в който е замесено името на брадатия музикален гуру - Magna Carta Holy Grail на Jay-Z.

Сподели.