Камуфлажни рими от X-Team в новия албум "UNI-4-M"

Pinterest LinkedIn +

Българската рап група X-Team представи новия си студиен албум "UNI-4-M" на промоция в столичния клуб "Sugar" на 26 септември.

Новото превъплъщение на триото - Васил "STARTERAss" Митрев, Павел "Mista P" Баев и Kонстантин "Killa K" Илиев, а именно X-Team Камуфлажният отряд, предопределя и новата насока в тематиката на песните, чиято основа е милитъри стилът. Изпълнителите залагат все повече на хардкор звучене в парчетата си.


STARTERAss и Killa K обявиха, че след издаването на албума са направили още няколко нови парчета. Снимка: Avtora.com

Албумът "UNI-4-M" излиза четири години след дебютната им тава "Знания, мъдрост и разбиране".

"Забавихме се толкова много, защото не можехме да отделим толкова много време на правенето на музика, както беше преди", каза за Avtora.com Killa K.


"След гостуването на някои от членовете на Wu Tang Clan в България поддържаме лична връзка с тях", споделя пред Avtora.com Killa K. Снимка: Avtora.com

"Занимаваме се и с други неща извън рапа, защото не правим нашата музика за пари. Разпространяваме диска си със списание и знаем, че няма да стигне до всички. Ние обаче правим музиката си за определени хора, за тези, които са тук днес", допълни изпълнителят.

Събитието беше съпроводено с брейкденс изпълнения на танцьорите от Electric Force Cru, след което X-Team изпълниха някои от новите си парчета.


X-Team изпълниха голяма част от парчетата в новия албум
"UNI-4-M". Снимка: Avtora.com

Сподели.