Kylie Minogue с нов албум

Pinterest LinkedIn +

Австралийската поп певица Кайли Миноуг (Kylie Minogue) е готова с първия си албум, след като се пребори с рака на гърдата през 2005 г.

Дългоочакваното CD ще носи името "X" и ще излезе на музикалния пазар на 26 ноември. Заглавието обозначава освен десети студиен албум на певицата, така и много събития в личния й живот.

Албум от 1990 г. със същото име фигурира и в дискографията на INXS, чийто покоен вокалист Майкъл Хътчинс (Michael Hutchence) e бивш интимен партньор на Кайли. "X" излиза точно 10 години след като Хътчинс е намерен мъртъв в хотелската си стая в Сидни.

Първият сингъл от новата тава на Кайли Миноуг носи името "2 Hearts" и ще излезе на 5 ноември.

Седем от общо тринадесетте парчета в албума са написани от австралийката, като за песните Миноуг получава помощ от имена като Калвин Харис (Calvin Harris), Бой Джордж (Boy George), Теди Райли (Teddy Riley), Аманда Гост (Amanda Ghost), Groove Armada и Scissor Sisters.

Като допълнение към премиерата на албума, Миноуг е и основно действащо лице в документалния филм "White Diamond", който описва завръщането на певицата на голямата сцена, след операцията от рак през 2005 г.
Сподели.