Камен Донев: Оказва се, че българинът страда от големи комплекси

Pinterest LinkedIn +

В актуално интервю актьорът Камен Донев коментира нашумелите си моноспектакли, комплексите на българина, вярата в Бог... "Важно да се играе честно. Хората имат безкромпромисно усещане за това дали ги лъжеш, или си прям с тях. Хората искат да ги лъжеш, а да ти имат доверие", казва Донев, който събира по над 12 хил. души на своите представления. Авторът на "Възгледите на един учител за народното творчество" и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" се сблъсква ежедневно с ужасното отношение на шофьорите. "Винаги ме е дразнело лошото шофиране, просташкото шофиране. Всеки ден се сблъсквам. Много нагли хора, много невъзпитани. Не се съобразяват, не са чували думата толерантност, кавалерство. Той е като говедо. Гледа да смачка другия", споделя актьорът, според когото причината за всичко това може да се крие във възпитанието и големите комплекси.

В актуално интервю актьорът Камен Донев коментира нашумелите си моноспектакли, комплексите на българина, вярата в Бог...

"Важно да се играе честно. Хората имат безкромпромисно усещане за това дали ги лъжеш, или си прям с тях. Хората искат да ги лъжеш, а да ти имат доверие", казва Донев, който събира по над 12 хил. души на своите представления.

Авторът на "Възгледите на един учител за народното творчество" и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" се сблъсква ежедневно с ужасното отношение на шофьорите.

"Винаги ме е дразнело лошото шофиране, просташкото шофиране. Всеки ден се сблъсквам. Много нагли хора, много невъзпитани. Не се съобразяват, не са чували думата толерантност, кавалерство. Той е като говедо. Гледа да смачка другия", споделя актьорът, според когото причината за всичко това може да се крие във възпитанието и големите комплекси.


Сподели.