7 факта, които само най-големите фенове на "50 нюанса сиво" знаят

Pinterest LinkedIn +

Всеизвестен факт е, че филмът 50 Shades Of Grey (50 нюанса сиво) постигна огромен ефект. Филмът излезе през 2015 г. и накара женската аудитория да въздиша по героя Крисчън Грей. На 10 февруари 2017 г. е световната премиера на втория филм от поредицата. Докато чакаме, ето няколко интересни факта за първия филм.

1. Звездата от Sons Of Anarchy (Синове на анархията) Чарли Хънам е щял да играе ролята на Кричън Грей, но заради работния график се е отказал.

2. За ролята на Анастейжа се е пробвала Люси Хейл, известна с Pretty Little Liars (Малки сладки лъжкини). Пред "Космополитан" актрисата споделя, че се е чувствала твърде неудобно, когато на кастинга са ѝ дали да чете пасажи от книгата.

3. Джейми Дорнан (Крисчън Грей) е посетил секс тъмница, за да наблюдава как доминантните се забавляват с покорните. По-късно е споделил, че по-скоро е било "игриво и интересно", отколкото тъмно и сериозно.

4. Дакота Джонсън (Анастейжа Стийл) е носела парче плат, което е покривало интимните ѝ части по време на снимките.

5. За сцените с грубото шляпане е имала дубльор.

6. Актрисата си е запазила един от камшиците за спомен.

7. Писателката Е. Л. Джеймс, по чиято еротична поредица е заснета лентата, първоначално е мислела да озаглави книгата си Master Of The Universe (Господар на Вселената).


Сподели.