Кристофър Нолан показва ужасите на войната в Dunkirk (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Когато Кристофър Нолан обяви, че ще режисира военната драма Dunkirk, всички бяха много изненадани, тъй като феновете свързват името му с доста различни жанрове. Филмът проследява историята на приклещените войници на няколко обединени страни, които трябва да се защитават от германската армия – сред тях канадци, британци, французи и белгийци. Както във всеки филм на Кристофър Нолан, кастът е умопомрачително добър и включва Том Харди, Кенет Брана, Силиън Мърфи, Марк Райлънс, Джеймс Дарси и не на последно място – Хари Стайлс от поп групата One Direction. Странен избор от страна на Нолан, но определено такъв, към който няма да сме предубедени, тъй като имаме прекалено много вяра на режисьора. Премиерата на Dunkirk в България е на 17 юли 2017 г.

Когато Кристофър Нолан обяви, че ще режисира военната драма Dunkirk, всички бяха много изненадани, тъй като феновете свързват името му с доста различни жанрове.

Филмът проследява историята на приклещените войници на няколко обединени страни, които трябва да се защитават от германската армия – сред тях канадци, британци, французи и белгийци.

Както във всеки филм на Кристофър Нолан, кастът е умопомрачително добър и включва Том Харди, Кенет Брана, Силиън Мърфи, Марк Райлънс, Джеймс Дарси и не на последно място – Хари Стайлс от поп групата One Direction.

Странен избор от страна на Нолан, но определено такъв, към който няма да сме предубедени, тъй като имаме прекалено много вяра на режисьора.

Премиерата на Dunkirk в България е на 17 юли 2017 г.


Сподели.