Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал "До дъно"

Pinterest LinkedIn +

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал "До дъно", създаден за "Storytel България". Звездата от "Господин Х и морето", "Стъклен дом" и "Дървото на живота" озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър. Поредицата е част от оригиналното българско съдържание на постоянно разрастващата се стрийминг платформа за аудио съдържание "Storytel Original", която вече има над 700 български заглавия в портфолиото си.

"До дъно" разказва история за възмездие и изкупление. Главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева – политолог по образование, сценарист по призвание и графичен дизайнер и журналист по професия. Тя създава покъртителната история за проваления детектив, който трябва да извоюва обратно живота си, като се разплати с призраците от тъмното си минало.

"Нашите "Storytel Original" сериали са създадени специално за аудиторията ни, която е взискателна и търсеща истински добри истории. Добрият вкус на българския слушател е водещ за нас в създаването на достъпно качествено съдържание, което може да се слуша навсякъде и по всяко време", казва Лиза Василева, мениджър на "Storytel България".

"До дъно" е част от серията оригинални български аудиосериали в "Storytel", която стартира с "P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев. В портфолиото си платформата предлага и редица качествени световни аудиосериали. "Любимо за аудиторията ни е и заглавието "Граничен пост" – апокалиптичен аудиосериал, написан от известния руски писател Дмитрий Глуховски. Българските слушатели на "Storytel" са истински фенове и на Съмър Карлсон – героиня на едноименен шведски сериал, написан в духа на любимия "Уве" на Бакман", допълва още Лиза Василева.

От "Storytel Original" предупреждават: "Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и накрая ще се влюбите в него. "До дъно" води до пристрастяване!".

В това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата и по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни почитателите на добрите истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 английски аудио книги и аудиосериали. Мястото на срещата е на 4 етаж във "Fox Book Café".

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.