Калъфи Maserati за iPhone – лукс в колата, лукс в ръката

Pinterest LinkedIn +

Дали iPhone е най-добрият смартфон от чисто техническа гледна точка, може да се поспори доста. Независимо от това обаче не може да се отрече, че за него се правят някои от най-готините аксесоари. А серията калъфи Maserati е наистина на върха на класацията.

Подобно на най-скъпите модели iPhone, автомобилите Maserati не са предназначени за масова употреба. Значи какво по-добро от това да обедините двете марки в едно? Серията кейсове, лицензирани от италианската марка за луксозни коли, ви дава точно тази възможност.

Изброените тук можете да ползвате само с iPhone 5 или 5S, но за сметка на това имате доста голям избор от разновидности на самите кейсове, така че да изберете калъф, който ви приляга най-точно. Ако държите на изчистения вид, за вас е Maserati Line (цена 59 лв.). На него има единствено логото на Maserati и трите цвята на италианското знаме – семпло, но стилно.

Малко по-разчупен дизайн ще намерите при Maserati Strait (цена 59 лв.) изчистен и тънък, той пасва идеално върху телефона ви. Интересното при него са шарките на гърба на кейса, както и Edge дизайнът – ръбовете му са над самия дисплей, така че няма опасност да го надраскате, ако оставите телефона с екрана надолу.

Ако искате по-интересен визуално кейс, можете да се спрете на Maserati Seven (цена 59 лв.) или Maserati Champ (цена 59 лв.). И двата са с красиви графични елементи по гърба, в тон с дизайна на колите от луксозната марка. Дори отворът за камерата е вдъхновен от прочутата решетка на Maserati автомобилите, така че, ако сте фенове на италианските коли, веднага ще разпознаете почерка.

По-изискани на външен вид са кейсовете от модела Maserati Calandra S (цена 79 лв.). Веднага ще забележите интересния материал, от който са направени. Това е алкантара – приятно на допир матирано покритие с висока устойчивост на износване. Още нещо – същият материал се използва в колите Maserati, така че чрез този кейс държите в ръцете си малка част от италианския лукс!

За любителите на кожата са предназначени калъфите Maserati Calandra (цена 79 лв.). Изработени са от полимер и естествена кожа с високо качество. При тях както кожата, така и боята отново са същите, използвани при автомобилите от марката. Освен това тези калъфи са изработени ръчно, като, естествено, е обърнато внимание и на най-малките детайли.

На по-старомодните сред вас ще допаднат калъфите Maserati Eleganza (цена 99 лв.) и Maserati Stile (цена 99 лв.). Направени от естествена кожа, и двата са върхът на елегантността. Първият модел е с класически дизайн на калъф с еластична лента за лесно изваждане на телефона, а вторият има по-интересен силует. Отвътре са облицовани с алкантара, за която се твърди, че чисти телефона при вкарване и изваждане.

Независимо какъв тип кейсове предпочитате, в серията Maserati със сигурност ще намерите нещо, което да ви грабне окото... както и на хората около вас. А след като си вземете някой от кейсовете, започнете да пестите пари и за колата – все пак ще е супер да съберете пълния комплект.

Купи Maserati Line син ТУК / черен ТУК

Купи Maserati Champ син ТУК / черен ТУК

Купи Maserati Seven син ТУК / черен ТУК

Купи Maserati Calandra S червен ТУК / черен ТУК / кафяв ТУК / зелен ТУК

Купи Maserati Calandra сив ТУК / черен ТУК

Купи Maserati Eleganza кафяв ТУК / черен ТУК

Купи Maserati Stile кафяв ТУК / черен ТУК

Сподели.