Кал и отровни змии на състезанието от UCI World Cup в Кернс

Pinterest LinkedIn +

Вторият кръг от Световната купа по маунтин байк (UCI World Cup) предложи много емоции и екшън както за участниците, така и за зрителите в Кернс, Австралия. Един от факторите, които спомогнаха за атрактивността и обратите в състезанието от тази дисциплина, се оказа калта. Всички байкъри - мъже и жени - бяха затруднени от трасето в гората Смитфийлд и се наложи да положат почти нечовешки усилия, за да постигнат целите си в състезанието. Освен природните условия, местната австралийска фауна също показа своите отровни зъби. Надпреварата бе спряна за кратко заради една змия, която се бе изпречила на пътя на участниците.

Вторият кръг от Световната купа по маунтин байк (UCI World Cup) предложи много емоции и екшън както за участниците, така и за зрителите в Кернс, Австралия.

Един от факторите, които спомогнаха за атрактивността и обратите в състезанието от тази дисциплина, се оказа калта. Всички байкъри - мъже и жени - бяха затруднени от трасето в гората Смитфийлд и се наложи да положат почти нечовешки усилия, за да постигнат целите си в състезанието.

Освен природните условия, местната австралийска фауна също показа своите отровни зъби. Надпреварата бе спряна за кратко заради една змия, която се бе изпречила на пътя на участниците.


Сподели.