Какво искат жените? Попитайте Златка Димитрова и Кристина Патрашкова

Pinterest LinkedIn +

Miss Playmate 2009 Златка Димитрова, Кристина Патрашкова и Деляна Маринова-Джуджи ще търсят отговора на въпроса "Какво искат жените" в едноименното шоу по Нова телевизия.

Предаването с продължителност от 120 минути ще дебютира в 12:00 часа на 13 април. Всяка събота Златка Димитрова, Кристина Патрашкова и Джуджи ще канят трима известни мъже.

"Някои от тях ще ни изненадат с непознатата си чувствителна същност, други ще затвърдят суровия си имидж, а трети ще ни провокират с нетрадиционните си гледни точки и откровения", обещават трите водещи.


Гостите ще трябва да се справят с различни задачи – от писането на романтична поема до организирането на специални изненади. На финала тежката дума ще имат дамите, които ще определят кой се е представил най-добре и заслужава почетната грамота "Жените искат теб".

За Кристина Патрашкова новото шоу е социален експеримент, чийто фокус ще пада върху разговорите и дискусиите: "Някои от най-известните идеи са се родили на маса, затова вярвам, че това може да се случи и тук".

"Различно, разчупено, емоционално и позитивно" – така го определя Златка Димитрова, а ко-водещата в "На кафе" Джуджи допълва: "Ако Криси е сериозният журналист, Златка – сексапилната плеймейтка, аз ще бъде забавната третина от екипа".

Сподели.