Какво е ГМО? Джими Кимел отново наказва...

Pinterest LinkedIn +

Най-върлите противници на ГМО твърдят и всячески се стремят да внушат на обикновените хора, независимо от степента им на образованост и начина на живот, който водят, колко опасни са храните, съдържащи генетично модифицирани организми, за човешкото здраве. Като хора, отстояващи страстно и непреклонно определена позиция, анти ГМО пропагандаторите попадат в радара на Джими Кимел, чиято висша цел, изглежда, е да накара колкото може повече хора да изглеждат като идиоти. Да, точно Кимел направи за смях die-hard феновете на iPhone и Джъстин Бийбър и не пропуска възможност да компрометира личност, чиито претенции очевидно надминават компетенциите й. В случая американският ТВ водещ вдига мерника на неколцина потребители, издебнати в засада от екип на Jimmy Kimmel Live, докато си пазаруват от местни производители. От всички тях той търси отговора на един въпрос - какво означава ГМО? Как мислите, какъв процент от тях дават изчерпателен (и верен) отговор?

Най-върлите противници на ГМО твърдят и всячески се стремят да внушат на обикновените хора, независимо от степента им на образованост и начина на живот, който водят, колко опасни са храните, съдържащи генетично модифицирани организми, за човешкото здраве. Като хора, отстояващи страстно и непреклонно определена позиция, анти ГМО пропагандаторите попадат в радара на Джими Кимел, чиято висша цел, изглежда, е да накара колкото може повече хора да изглеждат като идиоти.

Да, точно Кимел направи за смях die-hard феновете на iPhone и Джъстин Бийбър и не пропуска възможност да компрометира личност, чиито претенции очевидно надминават компетенциите й.

В случая американският ТВ водещ вдига мерника на неколцина потребители, издебнати в засада от екип на Jimmy Kimmel Live, докато си пазаруват от местни производители. От всички тях той търси отговора на един въпрос - какво означава ГМО? Как мислите, какъв процент от тях дават изчерпателен (и верен) отговор?


Сподели.