Как да заредим сезонно мъжкия и дамския гардероб?

Pinterest LinkedIn +

С настъпването на всеки нов сезон се питаме с какво разполагаме в гардероба си. Някои от дрехите са ни омръзнали, други са поизносени, а трети откровено казано са абсолютно демоде.

Наред с няколко практични съвета и тенденции може да спестите и време, като се насочите към практичния избор на онлайн магазин за мъжко и дамско облекло.

Основни и задължителни компоненти

Разнообразието в гардероба е желателно, но преди да наблегнете на него е нужно да се уверите, че притежавате задължителните елементи, които стоят в основата на всяка визия. Предлагаме ви четири вида дрехи в списъчен вид.

 1. Якета и елеци

  Без тях ще се справим трудно. Студеното време ни принуждава да увеличим пластовете дрехи, но едновременно с това да запазим желания стил. Якетата, и не по-малко важните дамски елеци, могат да бъдат завършек и на спортната, и на елегантната визия. Вие си изберете коя предпочитате.
 2. Черен панталон

  Класика в жанра. Той е задължителен и за двата пола. Ако ви идва в повече, изберете изчистени тъмни дънки. Този артикул може да се съчетае с почти всичко и е подходящ за всеки повод. Трудно ще сбъркате с него. Едноцветни и изчистени топове също влизат в задължителните придобивки. Подобни дрехи са подходящи да се носят самостоятелно, но едновременно с това са лесни за съчетаване с всякакви сака и якета. Липсата на шарки ви спестява главоболията с какво да ги комбинирате.
 3. Тъмно палто

  Не е задължително да сте привърженици на черните краски, но едно палто в тъмен нюанс е най-подходящата дреха за зимата. Отново позволява многобройни комбинации и изглежда стилно с всяка дреха под него.

 4. Спортен комплект

  Ясно е, че няма как да нахлузвате ежедневно анцуга. Все пак спортно-елегантният стил е в пъти по-практичен. Удобен е, а освен това носи полъха на последните модни тенденции и може да се използва с множество предназначения.

Ново облекло на ниска цена

Ефектната визия може да бъде постигната и с малко средства. Нужни са ви горепосочените артикули плюс няколко акцента. Те могат да бъдат изключително семпли, но да носят търсената сила. Брошка с логото на любима марка или шал, който всеки ще разпознае. Раничка или чанта на известен дизайнер. А може и само един колан, който да се превърне във фокусна точка на облеклото ви. Вложението си струва усилията, защото именно дребните детайли оформят и променят визията.

Независимо дали сте мъж или жена, дали искате да зарадвате любим човек, или просто да се поглезите – в онлайн магазин за мъжко и дамско облекло VS Fashion ще откриете всичко необходимо за своето високо самочувствие.

Започнете новия сезон с нови дрешки и не се колебайте да попълвате установените липси. 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.