4 Марки детски дрехи на топ ниво

Pinterest LinkedIn +

Тенденциите в детската мода никак не отстъпват на тези в модата за възрастни. Сериозното отношение на доста марки за детски дрехи към пазара води до конкуренция, разнообразие и редовни колекции и за най-малките - през всеки сезон и за всички възрасти. Ако държите на качеството и стила на дрехите, които обличате на децата си ще намерите полезна информация в следващите редове.

На първо място можем да посочим марката детски дрехи Mayoral. Компанията е водещ производител на детски и тинейджърски дрехи, като предлага дори и мода за новородени. Облеклата са съвсем достъпни и за българския клиент и предлагат повече за парите си. Високото качество на материите личи от далеч, а дизайнерите на марката се стараят да дават най-доброто от себе си колекция, след колекция. Дрехите Майорал са предпочитани и от много известни личности и звезди не само в България.

Защо Майорал е на топ ниво? История, традиции, поглед в бъдещето и концентрация само в детската мода. Фокусът на целия екип е в детето и затова всеки детайл е изпипан. Най-силния сегмент са дрехите от 2 до 10 години, където разнообразието се изразява в хиляди вариации на видове, модели, цветове, апликации и материи - всеки сезон. За завършена визия може да се доверите и на обувките прадлагани от марката.

Следващ бранд в списъка е Guess Kids - марка позната и на възрастните с все по-нарастващ сегмент в детската мода. Качеството и разпознаваемостта са безспорни, а моделите са по-дизайнерски, понякова по-смели и характерни. Цветовете са по-класически, а бродериите и щампите присъстват осезаемо. Особено разпознаваем е триъгълника на Guess -  логото на марката във всевъзможни комбинации и цветове. Брандът е по-силен във възрастовия сегмент - тинейджърска мода. Там облеклата се доближават до тези на възрастните, а често по-големите размери 14-18 години се купуват и от майките с по-компактни размери. Така може да облечете еднакви дрехи и да се почуствате по-млади до порастналия си тинейджър като облечете еднакви дрехи.

Jamiks - топ шапки за непокорните малчугани. Топли, меки и изящни шапки с естествени материали - прежди, помпони и други елементи. Да, цената е по-висока от масовите шапки, но има защо. Просто поръчайте и ще усетите за какво сте си дали парите и няма да съжалявате. Особено актуални и търсени са преходните шапки, както и тези с естествен помпон.

Abel&Lula - детски дрехи от следващо ниво. Тук не говорим за ежедневни дрехи, панталончета и поли, спортни екипи или тениски. Тази марка предлага детски облекла за наистина специални моменти. Марката е притежание на Mayoral и създадена за да отличи официалните детски дрехи от ежедневните. Тук особено търсени са роклите и обувките за момичета, които впечатляват с изящество и топ ниво, което може да се сравнява с дизайнерски марки за възрастни. Предлага се също така и разнообразие от аксесоари - чанти, диадеми, чорапогащници и др.

Оставаме на Вас да потърсите и разгледате най-новото от Mayoral, Guess, Jamiks и Abel&Lula онлайн и да зарадвате своите деца.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.