Как да пуснем любимото си парче да се върти постоянно в YouTube

Pinterest LinkedIn +

Полезен трик за музикалните фенове

През последните години YouTube се превърна в предпочитана платформа за слушане на музика и благодарение на нея компютрите постепенно изместиха касетофоните от живота ни.

Независимо дали ще донесем лаптопа си на парти с приятели, или просто ще използваме своя смартфон, докато запиваме в парка − най-често достъпът до любимите ни изпълнители е именно през YouTube. Тази видео услуга, притежавана от Google, ни позволява за секунди да намерим почти всяко музикално парче, при това − в различни концертни и студийни версии, както и да си правим плейлисти според случая.

Малцина обаче знаят, че вече има начин да пуснем едно парче в тубата да се върти многократно, без да спира. Това става изключително лесно: след като заредим предпочитания клип, просто трябва да отидем в полето на URL адреса в горната част на браузъра и между "youtube" и ".com" да добавим "repeater".

Важно уточнение е, че трябва да оставим всички останали символи в адреса както са си били. По този начин ще бъдем препратени към сайта youtuberepeater.com, в който същото парче ще се завърти, а след като свърши, ще започне от начало. И така без край.

Екипът на Avtora.com ви пожелава приятно слушане :) .

Сподели.