Как да комбинирате чанта с рокля - правила, които да ви помогнат да си създадете стилна визия

Pinterest LinkedIn +

Обличате любимата си рокля, но не можете да разберете коя чанта да изберете? В тази статия ще ви научим как да изберете подходящата чанта за вашата рокля, а също така ще ви разкажем за основните грешки в комбинация от дрехи и чанти как да ги избегнете.

 

Размери на чантата

  Неправилно оразмерената чанта няма да изглежда добре в съчетание с вашият стил. Миниатюрните модели лесно ще се изгубят на фона на обемни многостепенни рокли. Трябва също да се има предвид, че масивните чанти визуално намаляват височината на фигурата ви.

 

Стил чанта

  Чантата трябва да съответства на общия ви стил. Така че, стилна раница, с широка каишка е най-подходяща за спортна рокля. Но със строг тоалет в офиса, ви съветваме да носите чанта или просторна чанта.

 

Декор

   Колкото по-ярък е тоалетът, толкова по-лаконична трябва да бъде чантата. Ако сте избрали богато украсена рокля (щампа, волани, волани, волани, пайети и др.), то не бива да я допълвате с пищно декорирани чанти. По-добре да разчитате на по-опростен модел, за да не претоварвате стила си.

 

Цвят на чантата

  Много момичета се опитват да изберат чанта, която да съответства на роклята, което по някакъв начин е напълно нелогично. Първо, това е колко модели трябва да имате, така че да отговарят на всеки отделен тоалет. И второ, цялото това единство на цветовете забележимо ограничава възможностите ви и лишава образа от стил. Днес не можете да се страхувате да комбинирате чанти и рокли с различни нюанси - тази техника моментално освежава външния вид и го освобождава от скуката. Друга популярна грешка е да купувате само черни чанти, считайки ги за най-универсални. Тук това правило не работи. В комбинация с нежна копринена рокля например, такъв модел ще изглежда не на място.

 

Материал на чантата

  Не подценявайте ролята на материала на чантата, защото зависи от това колко подходящо ще изглежда към външния ви вид. Моделите от пластмаса или изкуствени материи очевидно не са най-добрата комбинация за коктейл, а велурените едва ли ще служат като добро допълнение към нежни рокля от материи като коприна например. Най-универсалният вариант са кожените модели. Те могат лесно да пасват с всяка рокля. Това са нашите съвети за комбинация на дрехи и чанти.

Източник: e-broshura.com

Сподели.