Топ 5 на задължителните рокли в гардероба на всяка дама с пленяващо присъствие

Pinterest LinkedIn +

Дори представителките на нежния пол могат да признаят превъзходството на всяка дама, която умее да привлича вниманието с финес и класа

Мъжете са привлечени като магнит към тях, понякога и подсъзнателно, без да успеят да вербализират усещането си. За представителките на нежния пол е по-трудно да го признаят, но дори и те изпитват възхищение към тези дами, които умеят да заявят със самочувствие присъствието си, да пленяват от пръв поглед с финес и елегантност.

Познавате ли тези очарователни нежни създания? И вероятно бихте искали да им подражавате?

Не, не го правете, а вложете старание в създаването на своя стил, неповторимо излъчване и безапелационна женственост, в истинския смисъл на това определение.

Като всяка вдъхновителка, надарена със специална сила от природата, вие имате набор от инструменти да го претворите в своята реалност. Умението да подбирате облеклото си безспорно е един от тях.

Заложете на дизайнерски или предпочитани според вашия вкус рокли, които могат да ви преобразят в принцеса – не само за официални поводи, но и в ежедневието.

  1. Абсолютната класика: Черната рокля

Универсалната къса или дълга официална рокля в черен цвят е със задължителен характер в колекцията ви от тоалети. Тя неслучайно е толкова любима на повечето жени.

Подходяща е за различни събития и за партита, като с лекота се съчетава с множество аксесоари, бижута и обувки. За блондинките е силно препоръчителна заради контраста с кожата и косата им.

  1. Модерен блясък

Пайетите и бляскавите елементи са запазени по правило за вечерните рокли. Независимо от сезона с тях няма никакво съмнение, че може да останете незабелязани, а всеки празник заслужава да разкриете и тази своя страна, за да се потопите в една напълно различна атмосфера.

Внимавайте с останалите елементи от визията си. Вдигнете косата си високо, на кок или на красива опашка, ограничете бижутата до минимум и добавете семпъл клъч с най-важните си вещи.     

  1. Романтика в дантела

Несъмнено в гардероба ви трябва да присъства дантелен екземпляр. Ако заложите на къс вариант, ще я носите с голяма доза сексапил, а когато сте в бяло през лятото, ефектът наистина ще е неотразим на фона на натрупания тен от парещите слънчеви лъчи.

Черният разкош от дантела също не е за подценяване, което ви превръща в комбинация от нежност и дързост. Покажете класата си с този зашеметяващ резултат на бизнес вечеря или коктейл.     

  1. Миди или дълги рокли от тюл

Има моменти, в които ще искате да разтърсите всичко около себе си, изцяло пременени в стилни вечерни рокли. Няма дама, която би се лишила от официален тоалет, все едно е героиня излязла от приказка.

Тюлът и детайлите от цветя са характерни за влюбените в ретро моделите, които днес са също толкова актуални и търсени, тотален хит години наред по подиумите.

  1. Великолепие за наистина специални случаи

Ако предстои да сте шаферка, кръстница или кума, погледнете дали на някоя закачалка се крие луксозно изящество, с което бихте могли да свържете този толкова важен миг от живота си.

Разбира се, че за специални случаи може да се доверите на любимия си онлайн бутик за официални рокли, за да получите точно това, което търсите.  

Пищна горна част с висока талия, разкрояваща се надолу и преливаща в обемен воал от ефирен плат. Това е незаменим подход да подчертаете предимствата си и да прикриете онова, което смятате, че е излишно.

Заложете на качествени материи и прецизна изработка, за да приковете вниманието върху всеки сантиметър от фигурата си, която визуално е по-стройна и изтънчена в забележителния модел на избрания топ тоалет.

За каква рокля мечтае всяка жена? Освен за приказно бялата сватбена одежда? Тя със сигурност копнее да погледне отражението си и да се полюбува на това, което съзира там – независимо от избрания модел. 

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.