Кажете ДА на сапунените сериали с изключителна опера по Джъстин Бийбър

Pinterest LinkedIn +

Джъстин Бийбър винаги е бил любима тема в предаването The Late Late Show на комика Джеймс Кордън, но сега нещата преминаха на друго ниво. Заедно с гостите си Салма Хайек, Рей Романо и Гари Олдман водещият разигра невероятен скеч с елементи на сапунена опера, използвайки като реплики само части от легендарните текстове на тийн звездата. Още в началото на клипчето чуваме репликите "If I was your boyfriend, I’d never let you go", казани от Романо към неговата любима Салма, които всъщност са от хитовото парче Boyfriend. Кордън, който е в образа на другия обожател на актрисата, веднага се включва с призива "Baby! Baby! Baby!" от едноименната песен на младия изпълнител. Залисан в играта, Рей инцидентно произнася рими на One Direction, но бързо отреагира с "I will never say never"...

Джъстин Бийбър винаги е бил любима тема в предаването The Late Late Show на комика Джеймс Кордън, но сега нещата преминаха на друго ниво. Заедно с гостите си Салма Хайек, Рей Романо и Гари Олдман водещият разигра невероятен скеч с елементи на сапунена опера, използвайки като реплики само части от легендарните текстове на тийн звездата.

Още в началото на клипчето чуваме репликите "If I was your boyfriend, I’d never let you go", казани от Романо към неговата любима Салма, които всъщност са от хитовото парче Boyfriend. Кордън, който е в образа на другия обожател на актрисата, веднага се включва с призива "Baby! Baby! Baby!" от едноименната песен на младия изпълнител.

Залисан в играта, Рей инцидентно произнася рими на One Direction, но бързо отреагира с "I will never say never"...


Сподели.