Кайл Маклаклън отново ще бъде агент Дейл Купър в Twin Peaks

Pinterest LinkedIn +

Това стана ясно от публикация в Twitter, пусната от режисьора Дейвид Линч. Новината, без съмнение, е страхотна за всички фенове на сериала, но определено не е учудваща, особено предвид факта, че Марк Фрост беше направил намек за това, че ще видим някои стари персонажи отново на екран.

Освен с участието с в Twin Peaks, Кайл Маклаклън е познат на публиката от продукции като Sex and The City, Desperate Housewives, How I Met Your Mother и други.

Той е първият актьор, чието завръщане в предстоящите нови епизоди на сериала вече е обявено официално. Както е известно, те ще продължат историята от там, докъдето е развита в първите два сезона.

Без съмнение, ще е много интересно да видим как ще се впише героят му, тъй като краят на втори сезон не беше най-доброто време за специален агент Дейл Купър. Предстои да разберем дали той се е възстановил напълно.

Снимките по Twin Peaks започват през 2015 г., а пилотната дата в ефира е насрочена за 2016 г., когато се навършват 25 години от последното излъчване на сериала.  


Сподели.