Качанови срещу Генчеви на съд, любовницата на Антоний влиза в Big Brother Family

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (24 май) предстоят поредните драматични елиминации в Big Brother Family.

В пряк сблъсък за оставане в шоуто едни срещу други ще застанат една от най-атрактивните двойки в Къщата - сочените за победители Давид и Елеонора Качанови, и стратегът Антоний и мълчаливата му съпруга Цанка.

В студиото на Big Brother Live при Ники Кънчев ще бъдат социолингвистката Стела Богомилова и журналистът Калин Георгиев, които ще подкрепят велинградската двойка. Певицата Кали и журналистката Кристина Патрашкова пък ще защитават семейство Генчеви.Давид и Елеонора ще бъдат обвинени в мързел, липса на трудови навици и живот на чужд гръб. Няма да бъде подмината и безскрупулната лъжа на Давид, с която той потъпка достойнството на половинката си за лично облагодетелстване.

От друга страна, признанията на Антоний за системни изневери, както и мълчаливото примирение на Цанка с тях, ще са обект на основните обвинения срещу Генчеви.Двете номинирани двойки отново ще излязат на подсъдимата скамейка, за да се защитят лично срещу повдигнатите обвинения.

Изненадата на вечерта обаче ще бъде появата на дългогодишната любовница на Антоний - Калина, която ще разкаже любопитни подробности за връзката си със строителния импресарио, брат на сестрите Божидара и Ивайла Бакалови.

Сподели.