Justin Timberlake и 50 Cent в ода за порното

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) и рапърът 50 Cent финализираха интригуващата си идея да възпеят гледането на порно, съобщава британският таблоид "The Sun".

Тандемът написва "мръсната" песен с работно заглавие "Ayo Technology" по-рано тази година, след като хитовият продуцент Тимбаланд (Timbaland) ги запознава. В момента обаче се дискутира смяна на заглавието, като за име на песента е предложено "She Wants It".

Според анализ на парчето, поместен в "The Sun" парчето е "аналогия на гледането на порно. Думата "технология (technology)" е поставена като заместител на това, което наистина искат да кажат, а именно "порнография".

Джъстин и 50 Cent, чието истинско име е Къртис Джексън (Curtis Jackson), ще заснемат видеото към песента този уикенд в Лос Анджелис. Режисьор на клипа ще бъде Джоузеф Кан (Joseph Khan).

Според предварителната информация, поместена в "The Sun", изпълнителите ще влязат в ролята на обсебени от секса агенти тип "Матрицата", които са тръгнали на лов за жени и ще носят High teck джаджи и очила за нощно виждане, които им позволяват да гледат през дрехите на жените.
Сподели.