Jurassic Park: The Game излиза на 15 ноември, ще има и iPad версия

Pinterest LinkedIn +

В претрупания с горещо очаквани рилийзи месец ноември, когато на бял свят ще се появят предварително считаните за блокбъстъри Uncharted 3, Modern Warfare 3, Assassin's Creed Revelations и The Elder Scrolls: Skyrim, Telltale Games ще издадат поредната си епизодична игра, базирана на филмов франчайз, анонсирана в края на април.

Jurassic Park: The Game ще излезе едновременно за PC, Mac, Xbox 360 и PlayStation 3 на 15 ноември, като първите две версии ще могат да бъдат закупени от официалния сайт на компанията, а тази за конзолата на Sony – от PSN. Xbox 360 потребителите ще трябва да потърсят играта по рафтовете на магазините, тъй като тази версия ще бъде издадена единствено на твърд носител.

Въпреки че е съставена от отделни епизоди, подобно на повечето заглавия на Telltale Games, Jurassic Park: The Game ще излезе в едно общо издание и за четирите платформи. Едновременно с рилийз датата за тях, компанията обяви, че работи и по iPad версия на заглавието.

Сроковете на издаване на последната все още не са определени, но в плановете на производителите влиза поетапното пускане на отделните епизоди в App Store. В по-стар анонс Telltale поясниха, че играта няма да е шутър, а вместо това ще се фокусира върху отделните персонажи, сравнявайки атмосферата й с Heavy Rain.


Сподели.