Още динозаври и още императиви с Go Home Dinosaurs!

Pinterest LinkedIn +

Американското независимо студио Fire Hose Games, чието най-известно заглавие е PSN-ексклузивния пъзел адвенчър с tower defense елементи Slam Bolt Scrappers, обяви следващата си игра - Go Home Dinosaurs!, която ще бъде представена за първи път още този уикенд, в рамките на PAX 2011.

Както недвусмислено свидетелства самото й наименование, Go Home Dinosaurs! ще конфронтира играчите с недружелюбно настроените към тях праисторически динозаври в забавен геймплей, издържан в механиката на класическия tower-defense.

Влизайки в ролята на симпатични бозайници, подобни на бобри, играчите ще разполагат с богат арсенал от модерни оръжия "във формата на парчета от пъзел", като освен от напиращите по суша и въздух динозаври, ще трябва да се опазят от унищожителни явления като честите метеоритни дъждове. Чрез колекциониране и търговия с карти, играчите ще могат да качват нива, което ще им осигури и нови "дино-деструктивни" средства.

На този етап липсва каквато и да било информация както за датата й на издаване, така и за платформите, за които ще бъде предназначена играта, но отсъствието на PlayStation 3 е малко вероятно, предвид ексклузивитета на Slam Bolt Scrappers за конзолата на Sony. Go Home Dinosaurs! е третата игра, обявена през 2011 г., с подобно императивно звучащо заглавие, след tower defense стратегията Orcs Must Die! и топ-даунд шутъра All Zombies Must Die!

Сподели.