All Zombies Must Die! Още тази година!

Pinterest LinkedIn +

Анимационния top-down шутър All Zombies Must Die! ще излезе за PC и в PlayStation Network преди края на 2011 г., обявиха създателите на играта, явяваща се духовен наследник на PSN-ексклузивната Burn Zombie Burn! – Doublesix.

Подобно на издадената през 2009 г. игра, All Zombies Must Die! ще обединява бойна арена с разнообразен оръжеен арсенал с RPG елементи. Играчите ще могат да изберат своя персонаж измежду четирима герои – геймър, девойка, луд учен и извънземно, и въплъщавайки се в него, да намерят начин да избягат от безчислените глутници зомбита, превзели града им.

"Вдъхновени от успеха на Burn Zombie Burn, решихме да не спираме до тук и да направим още една щура зомби игра", обяснява креативният директор на студиото – Джим Мъмъри. "All Zombies Must Die! обаче не е директно нейно продължение. Тя се отличава със своята задълбочена функционалност по отношение създаването на оръжия, изграждането на персонажи, изпълняването на куестове и всичко това, съчетано с огромни дози зомби екшън."

Въпреки че на този етап Doublesix са потвърдили единствено PC и PSN портовете на играта, в плановете на студиото влиза създаването на версия за Xbox Live Arcade.

Сподели.