Jurassic Park 4 получи официално заглавие и премиерна дата

Pinterest LinkedIn +

Jurassic Park 4 (Джурасик парк 4) вече официално се казва Jurassic World и ще направи своя дебют в киносалоните на 12 юни 2015 г.

Снимките на филма ще започнат в началото на 2014 г. под режисурата на Колин Тревъроу (Colin Trevorrow), който също така е и сценарист заедно с Дерек Конъли (Derek Connelly).

Все още няма подробности около сюжета и актьорския състав, но като се има предвид скорошния старт на продукцията, вероятно в следващите няколко седмици ще бъдат разкрити и първите участници в каста на Jurassic World.

За момента 3D филмът е единствената премиера, насрочена за 12 юни 2015 г. Седмица по-късно ще направят своя дебют други два дългоочаквани блокбъстъра - анимацията на Pixar Inside Out и приключенският екшън Assassin's Creed, базиран на едноименната компютърна игра.

Вече на всички е ясно, че 2015 г. ще бъде повече от натоварена за киноманите и едва ли някой се заблуждава, че динозаврите ще царуват дълго в боксофиса. Сред останалите заглавия, които очакваме по това време, са Man of Steel 2, Ant-Man, The Avengers: Age of Ultron, Star Wars: Episode VII и др.

Сподели.