Joss Stone въвлечена в секс-афера

Pinterest LinkedIn +

Британската соул и R&B звезда Джос Стоун (Joss Stone) е обвинена, че предлага сексуални услуги, за да си осигури възходяща кариера.

В интервю за Rowdy.tv музикалният продуцент Далас Остин (Dallas Austin) обвинява певицата, че прави секс с музикалните си сътрудници в замяна на нови парчета.

Освен това по този непочтен начин изпълнителката привлича внимание и получава допълнителни облаги. В интервюто Остин, работил с изпълнители като Пинк (Pink), Мадона (Madonna) и Майкъл Джексън (Michael Jackson), споменава имената на музиканта Новел (Novel) и продуцента Рафаел Саадик (Raphael Saadiq), работили за новия албум на певицата "Introducing Joss Stone".

"Не е мой проблем, че тя е ч***ла Новел и след това е ч***ла Саадик. Отивате в студиото и момичета като Джос се опитват да привлекат колкото могат повече вниманието на продуцентите. Знае се, че момичетата в студиото и продуцентите имат отношения. Новел пък през пет минути ме тормозеше, като повтаряше, че тя е най-невероятното момиче на света. Ако някой иска да прави някакви подобни неща, тогава трябва да си знае мястото", зявява Остин.
Сподели.