Кой е по-секси: Деси Слава, Ивайла Бакалова, Цеци Красимирова или Angelina Jolie? Гласувай тук!

Pinterest LinkedIn +

Осем от 10-те дами, попаднали в седмичната класация за най-секси жени на 2007 г. на FHM-България, са поп-фолк певици. На първите три места се подреждат съответно Деси Слава (на малката снимка), Емилия и Глория.

Сред десетте най-желани жени, подредени от българи, освен певиците се нарежда моделът Ивайла Бакалова, както и актрисата Анджелина Джоли (Angelina Jolie), която е единствената чужденка, попаднала в топ 10 на българската класация.


Ивайла Бакалова Фотосесия: FHM

13-тото издание на конкурса "FHM:100-те най-секси жени на света" стартира този месец едновременно в 32-те държави, в които излиза списанието. Читателите на българското издание на FHM имат възможност да гласуват за пръв път в престижната класация и да дадат шанс на българка да попадне в топ 100 на международния елит на сексапила.


Цеци Красимирова Фотосесия: FHM

Условието е да се гласува за жени, отговарящи на определението "обществено известна личност" в областта на модата, изкуството, спорта, бизнеса, политиката и др.

Според регламента на конкурса се правят регионални класации, базирани на подадените гласове от читателите във всяка страна. Общата класация "FHM: 100 Sexiest Women in The World" се съставя след преброяване на всички локални номинации.


Деси Слава Фотосесия: FHM

Официалното обявяване на резултатите ще бъде на тържествена церемония на 27 април, като дотогава почитателите на женския сексапил, навършили 16 години, могат да подкрепят своята фаворитка тук.

Това е най-големият конкурс за женска красота в света, като в последното му издание своя глас са дали 10 млн. души. До момента в класацията са попадали звезди като Скарлет Йохансон, Анджелина Джоли, Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и мн. др.

Списък на победителките в конкурса "FHM: 100 Sexiest Women in The World":

2006 - Кийра Найтли (Keira Knightley)
2005 - Кели Брук (Kelly Brook)
2004 - Бритни Спиърс (Britney Spears)
2003 - Хали Бери (Halle Berry)
2002 - Анна Курникова (Anna Kournikova)
2001 – Дженифър Лопес (Jennifer Lopez)
2000 – Дженифър Лопес (Jennifer Lopez)
1999 - Сара Мишел Гелър (Sarah Michelle Gellar)
1998 - Джени Маккарти (Jenny McCarthy)
1997 - Тери Хатчър (Teri Hatcher)
1996 - Джилиан Андерсън (Gillian Anderson)
1995 - Клаудия Шифър (Claudia Schiffer)

Сподели.