John Legend – Once Again

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на Джон Леджънд (John Legend) е в стил поп и соул. Пилотния сингъл от новия проект се нарича "Save Room". Изпълнителен продуцент на албума е Кейни Уест (Kanye West), с когото той работи и по част от новите парчета.

За новия си албум, Леджънд записва 30 самостоятелни песни, четири от които с продуцента си Кейни Уест. За работата си с него по песента "Heaven" Леджънд споделя: "Това е песен, която направихме по съвсем естествен начин, без особени усилия – също както работя с Кейни. Той просто изсвири барабаните и аз започнах да пиша върху тази основа".

В този албум певецът си позволява да заеме и известна политическа позиция. Тя е изразена в песента "Coming Home". В нея се разказва за войник, който иска да се прибере вкъщи при своето семейство, защото се страхува от смъртта.

За втория си самостоятелен албум, Джон казва: "Искам всички да разберат за моето духовно израстване. Опитвам се чрез музиката да пренеса феновете си на различни места, да ги накарам да се развълнуват и забавляват. За мен този албум е  повече от всичко, което съм правил до сега. Старая се да бъда самия себе си и да покажа всичко, на което съм способен, за да разберат всички до каква степен съм се развил, слушайки все повече и повече музика. "Get Lifted" бях преди - "Once Again" е това, което съм сега".

Траклист:

1. Save Room
2. Heaven
3. Stereo
4. Show Me
5. Each Day Gets Better
6. P.D.A. (We Just Don't Care)
7. Slow Dance
8. Again
9. Maxine
10. Where Did My Baby Go
11. Maxine's Interlude
12. Another Again
13. Coming Home

Албумът е на българския музикален пазар от Sony BMG/ Vitality Music.

Сподели.