Животът на Джордж Майкъл на бис - благодарение на самия певец

Pinterest LinkedIn +

Нов документален филм, озаглавен "George Michael Freedom Uncut", ще бъде премиерно в кината по целия свят това лято. Той ще позволи на феновете да надникнат в личния живот на световноизвестния изпълнител. Разказан и режисиран от самия Джордж Майкъл преди смъртта му през 2016 г., филмът трябва да излезе на 22 юни, три дни преди рождения му ден.

"Филмът е последната работа на Джордж" - каза в изявление приятелят на Майкъл Дейвид Остин, който е сърежисьор на филма. "Разказано от самия Джордж, това е пълната история" - допълва той.

Когато филмът излезе на 22 юни, публиката ще стане свидетел на невиждани досега моменти с участието на Джордж Майкъл. В една завладяваща сцена звездата говори за смъртта и собственото си музикално наследство. Документалният филм включва и певицата Адел, дегизирана като Джордж Майкъл. Във филма тя пее песента му от 1990 г. "Fastlove". Крис Мартин от "Coldplay" също се появява, като пее версия на "A Different Corner" от албума на изпълнителя от 2006 г. "Twenty Five".

В лентата са поместени и снимки на Джордж като дете. 
Плакат за филма
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.