Jessica Alba ще води церемонията по раздаване на Филмовите награди на MTV

Pinterest LinkedIn +

Дни след като бяха обявени номинациите за тазгодишните Филмови награди на MTV стана известно и името на водещата на церемонията по връчването им, която ще се състои на 3 юни. Това е 25-годишната актриса Джестика Алба (Jessica Alba), пробила с ролята си в първия филм от поредицата "Син Сити".

"Шоуто винаги е много лудо и забавно и направо нямам търпение да дочакам момента, когато ще съм в центъра на действието", каза Алба в изявлението си за The Associated Press.
 
Актрисата е номинирана за три награди Златни пуканки - за Най-секси изпълнение в "Син Сити" и за Най-готин герой и Най-як отбор (с Michael Chiklis, Chris Evans и Gruffudd) - във "Фантастичната четворка".
 
С три номинации е и самият филм "Син Сити", а също така лентите "Хари Потър и огнения бокал", "Hustle & Flow", "Батман в началото" и "Междузвездни войно: Отмъщението на ситите". С най-много номинации - общо по пет - са филмите "40-годишният девственик" и "Ловци на шаферки"
 
Победителите се избират изцяло чрез зрителско гласуване, което стартира в края на април. Възможностите за гласуване в 12-те категории са две - чрез онлайн вот в официалния сайт на MTV и sms.
 
Наградите ще бъдат връчени на 3 юни в Sony Picture Studios в Кълвър Сити, Калифорния, но шоуто ще бъде излъчено на 8 юни.
Сподели.