Jeru The Damaja рапира в R’n’B клуба на Шамара

Pinterest LinkedIn +

След суперякия си концерт, с който взриви зала "Христо Ботев", на 23 ноември, бруклинският рапър Jeru The Damaja направи афтър-парти в хип-хоп дискотеката на Шамара - R’n’B Club, в София.


Разгорещен от изявата си в пълната зала, Jeru продължи вечерта рапирайки на мини-сцената в клуба. Управителят и обслужващият персонал на рап дискотеката останаха стъписани от енергията на американеца и изсипалите се с него развълнувани фенове.

Jeru The Damaja, считан за един от най-уважаваните ъндърграунд Ем Си-та в момента, имаше възможността да чуе няколко от последните парчета на Шамара и остана приятно изненадан от нивото на хип-хопа в България. Jeru успя да се наложи не само като изключително талантлив и способен изпълнител, но също и като бизнесмен и дори като режисьор на клипове. Специално за него, на видеостената в R’n’B клуба прожектираха последните видеоклипове на Мишо Шамара и г-н 100 Кила.

“Вече съм фен на българския хип-хоп! Не очаквах, че тук има такава готина публика и рап индустрията е на токова ниво. А Мишо Шамара е супер!” – каза Jeru и изрази надежда отново да се върне и да се запознае този път лично с бг рап-гурото, който въпросната вечер бе във Варна.

Наскоро Jeru The Damaja беше включен в книгата на небезизвестния Kool Moe Dee “There’s A God On The Mic” в класацията “50 Greatest MCs” (50-те най-велики Ем Си-та).

Инфо: Вирджиния Рекърдс
Сподели.