Б.Т.Р. готвят The Best след завръщането си от Китай

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от Б.Т.Р подготвят първата си колекция с най-доброто от цялостното им творчество. По първоначални данни, албумът се очаква да излезе в средата на месец декември. Нaскоро, групата се завърна от поредното си гостуване в Китай.


Този път, Б.Т.Р участваха във втория по големина фестивал в гр. Нан Нин – “Фестивал на изкуствата”. Град Нан Нин е един от малките градове в Китай, с своите 7.5 милиона жители. Фестивалната програма продължава 1 месец. Участията на Б.Т.Р. бяха концентрирани в рамките на 10 дни, като във всеки от тях, музикантите имаха по 2-3 концерта.

Те деляха една сцена с новозеландски, гръцки, шведски и други групи от цял свят. Този път, освен, че изпълниха хита си “Спасение” на китайски, Б.Т.Р. изненадаха всички и със специално направен за китайския музикален пазар клип към песента, който беше даден за излъчване на две от най-големите телевизии в Китай.

Известната в България група не веднъж е попадала в най-големите телевизии, с репортажи от фестивалите, на които са участвали. Те получиха поредната покана за гостуване в държавата с най-многобройно население и една от най-влиятелните икономики в света .

По информация на музикантите, в Китай в момента се коментира приемането на единна азиатска валута.

Инфо: Stars Records.
Сподели.