Жена на заем (Just Go With It)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 117 мин. Режисьор: Денис Дюган Сценарист: Тимъти Далулинг, Алън Льоб С участието на: Адам Сандлър, Дженифър Анистън, Никол Кидман Романтичен, комедия

За филма:

Най-популярният комик в Холивуд в последните години Адам Сандлър и режисьорът Денис Дюган могат да се похвалят, че са по-близки отвсякога. И това едва ли може да е другояче, след като най-новият филм на Дюган - "Жена назаем" е шестият им пореден съвместен проект. 

След като обединиха усилия за първи път още през далечната 1996 година с Happy Gilmore, последваха заглавия като Big Daddy, I Now Pronounce You Chuck and Larry, You Don’t Mess with the Zohan и Grown Ups, за да се стигне и до най-новото им предложение – "Жена назаем".  

И този път, както и досега, Сандлър не страда от липса на чаровна женска компания – в каста участват още звездата от "Приятели" Дженифър Анистън, Никол Кидман, както и половинката на тенисиста Анди Родик - Бруклин Декър, до този момент впечатляваща най-вече като неотразим топмодел на Sports Illustrated.  За нея това е и дебют в киното.

Историята:

Пластичният хирург Патрик Макбий среща идеалната жена в лицето на красивата Бевърли. Неволно тя се усъмнява в искреността му и представяйки се за женен мъж, той ще трябва да си намери спешно съпруга в развод, за да задържи обекта на мечтите си. Така в тази роля влиза неговия офис администратор Катрин, която на всичкото отгоре и с две деца.

Сподели.