Известни кулинарни блогъри се включват във фестивала "Street food & Art" в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Тази година Пловдив е много повече от Европейска столица на културата, тъй като от 1 до 4 юли ще се превърне и в кулинарна столица на България! Един от най-вкусните арт фестивали у нас – "Street Food & Art Festival" – ще събере в парка около Гребната база едни от най-добрите готвачи, популярни лица, артисти, ресторанти на колела и фенове на културата на уличното хранене.

Програмата на фестивала става все по-пъстра, вече е ясно и кои кулинарни блогъри ще направят демонстрации директно пред посетителите и ще разкажат за своята страст към храната.
Това са Адриана Гюзелева, която не крие страстта си към италианската кухня; Карина Попова, позната ни като един от най-колоритните участници в "Master Chef 2017", Люси Евтимова, която може да ви сготви дори рецепти от филми, както и редакторката на сайта "Тоест" Ан Фам, чиито виетнамски корени ще ù помогнат да разкрие пред публиката чара на виетнамската кухня.

Ще разберем и как е възможно да сме във форма без да се
лишаваме от вкусни десерти – лично от автора на книгата "Здравословни десерти" и личен инструктор Генади Генадиев.

По традиция всяка фестивална вечер приключва с акустични концерти и лятно кино със специална селекция кулинарни филми. Музикалните хедла"нери, част от които ще видите и да готвят, са Стефан Вълдобрев, P.I.F., Филип Аврамов и група "Джинджифил", индийците "TAPI Band" и много други.

Очаквайте пълната програма и още много любопитни новини около "Street food & Art Festival".
Фестивалът е с вход свободен.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.