Излиза трибют-албумът на Sublime

Pinterest LinkedIn +

Лейбълът "Cornerstone Recording Arts Society" пуска на 21 юни сборник с кавъри на калифорнийската ска-пънк група Sublime, за който Аvtora.com вече съобщи. Част от приходите от компилацията "Look At All The Love We Found: A Tribute To Sublime" ще е предназначена за благотворителните фондации "Milagro Foundation" и "MAP Fund".

Създадена през 1998 г. от Карлос Сантана и неговата съпруга Дебора, фондацията "Milagro Foundation" е дарила повече от 2 милиона долара на организации, които подпомагат детското здравеопазване, образованието и изкуствата. Те помагат музиката да стига и до онеправданите, които не са привилегировани да й се радват във всекидневния си живот.

"MAP Fund" също ще е облагодетелстван от трибют-албума. Основан от музиканта и активист Бъди Арнолд, който дълги години е бил пристрастен към дрогата, фондът се опитва да предостави достъп до лечение на всички музиканти, независимо от тяхното финансово положение.

Сред участниците в сборника са No Doubt, Los Lobos, Pennywise, Fishbone, Camper Van Beethoven и много други. Майк Уот (Mike Watt) от групите Minutemen и Stooges е записал кавър на "Work That We Do" с Петра Хейдън (Petra Haden) от That Dog и Стивън Пъркинс (Stephen Perkins) от Jane's Addiction.

Вокалът, китарист и автор на песните в групата Брадли Хауел (Bradley Nowell) умира през май 1996, от свръхдоза хероин, часове след шоуто, което се превръща в последно за групата.

Траклистът на "Look at All the Love We Found":

"Badfish/Boss DJ" Jack Johnson
"What I Got" Michael Franti & Spearhead featuring Gift of Gab
"Date Rape" Fishbone
"Get Out" Bargain Music
"Santeria" Avail
"DJ's" No Doubt
"Paddle Out" the Ziggens
"Work That We Do" Mike Watt and Petra Haden with Stephen Perkins
"Get Ready" Filibuster featuring Half Pint
"Greatest Hits" G Love
"Doin Time" Greyboy Allstars
"Garden Grove" Camper Van Beethoven
"April 29th, 1992" Ozomatli
"Waiting for My Ruca" AWOL One/Abstract Rude/Josh Fischel/Transducer
"Same in the End" Pennywise
"Pawn Shop" Los Lobos
Сподели.