Излезе Team: Dwarves за "джобната стратегия" Hero Academy

Pinterest LinkedIn +

Нова раса се присъедини към един от първите iOS хитове на 2012 г. – "джобната стратегия" Hero Academy на Robot Entertainment, в чийто екип фигурират неколцина от създателите на Age of Empires and Halo Wars.

На 22 февруари в App Store под формата на платено In-App съдържание за иначе безплатната игра излезе Team: Dwarves – ъпдейт, чрез който играчите ще увеличат игралните си раси на три, в случаи че вече са се сдобили с издадения по-рано Team: Dark Elves.

Последният може да бъде закупен за $1, а Team: Dwarves – за $2, като и в двата случая потребителят си гарантира и бонус - спиране на рекламите в играта и базов пакет от два аватара. Расата, включена в безплатната версия на Hero Academy, е човешката – в случая Team: Council.

Според описанието, силата на джуджетата е в дистанционните атаки с широк обхват. Единиците им принадлежат на класовете Paladin, Gunner, Grenadier, Engineer и Annihilator, а всяко тяхно стъпване на премиален квадрат носи екстра бонуси.

С пуснатия едновременно с новото DLC системен ъпдейт за Hero Academy, която се радва на отличен рейтинг сред  потребителите и неотдавна бе обявена за "Любима игра на служителите на Apple", играчите ще придобият достъп до Game Center на Apple, осигуряващ им ранглисти и постижения.

Сподели.