Излезе Patch 1.0.4 за Diablo III, новата Paragon система е факт

Pinterest LinkedIn +

Най-очакваният ъпдейт от излизането на Diablo III - Patch 1.0.4, стана факт няколко дни по-рано от първоначално обявената последна седмица на август. Като подготовка за пускането му вчера (22 август) европейските сървъри на играта бяха изключени между 06:00 и 16:00 часа българско време.

Може би най-значимото нововъведение, идващо с Patch 1.0.4, е въвеждането на новата система от Paragon Levels – 100 допълнителни нива, които играчите ще могат да започнат да вдигат, щом достигнат до сегашния таван от 60-то ниво.

Стане ли това, героите ще продължат да трупат XP, но вместо да вдигат "стандартни" нива, ще вдигат "Paragon нива". С всяко такова ще продължат да се повишават основните показатели - Strength, Dexterity, Intelligence и Vitality, подобно на резултата от качването на стандартните нива, ще се качват Magic и Gold Find (основният проблем, който адресира ъпдейтът) с +3%, а всеки стак Nephalem Valor ще дава по 15% бонус XP.

На определен брой качени Paragon нива ще се променя и иконката на съответния герой, като качването на първия Paragon Level ще отнема горе-долу толкова време, колкото е нужно за качването от 59 на 60-ти, а достигането на последния - колкото достигането на 99-то ниво в Diablo II.

Patch 1.0.4 също така ще въведе някои промени и подобрения по аукциона като например завишаването максималната стойност на златото от 100 000 на 1 000 000, по co-op играта, оръжията, легендарните предмети, чудовищата и дори по отделните класове герои.

Сподели.