Излезе първият трейлър на хоръра "Невидимия" (видео)

Pinterest LinkedIn +

През февруари един от героите от пантеона с легендарни филмови чудовища на "Юнивърсал" се завръща на голям екран в напрегнатия хорър трилър "Невидимия". Вдъхновен от класическия фантастичен роман на Хърбърт Дж. Уелс, филмът разказва модерна приказка за вманиачаването на един гений, за изкривената представа за любов и притежание и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.

Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (в ролята влиза носителката на "Еми" Елизабет Мос, "Историята на прислужницата") използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд). Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел (Оливър Джаксън-Коен, "The Haunting of Hill House") се самоубива и ѝ завещава щедра порция от голямото си богатство. Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му. Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на "Невидимия" е един от създателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел ("Upgrade" и "Коварен капан 3"). Продуцент на филма е майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум, а изпълнителни продуценти са още Беатрис Секейра, Чарлс Лейтън, Розмари Блайт, Бен Грант, Купър Самюелсън и Жанет Волтурно.

Оглеждайте се за "Невидимия" само в кината от 28 февруари.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.