Излезе първият брандиран експанжън на Angry Birds с джакпот и пет нови нива

Pinterest LinkedIn +

За първи път в историята на феномена Angry Birds на феновете на вечната битки между пернати и грухтящи е предоставен шанса да спечелят предметни и парични награди на обща стойност $300 000 докато играят за развлечение – не на турнир или в друг тип надпревара.

За съжаление, частта с наградите не касае всички, а само американските потребители, тъй като току-що издадената Angry Birds: The Hunt for the Golden Pistachio е създадена в партньорство с американската компания Wonderful Pistachios и лотарийната кампания е обвързана с нейните пакетирани продукти.

Въпреки това феновете на Angry Birds имат повод за задоволство - The Hunt for the Golden Pistachio включва пет нови нива, а първите две от тях вече са достъпни глобално за потребителите на Google Chrome (играта може да бъде инсталирана единствено чрез браузъра на Google).

Останалите три ще бъдат достъпни само за онези американски потребители, които открият нужния им код в маркираните опаковки Wonderful Pistachios или пък споделят, че играят The Hunt for the Golden Pistachio с приятелите си във Facebook и Twitter.

След като отключат нивата, играчите ще се натъкнат на Златния фъстък и при успешното му строшаване чрез запратена в нужната посока мишена ще спечелят награда. Най-вероятно е това да е купон на стойност $1, но късметлиите могат да попаднат и на ваучер за плюшена играчка, а най-големият от тях – на голямата награда от $25 000.

Тъй като срокът на промоцията е ограничен, още на 1.01.2012 г. всички нива от The Hunt for the Golden Pistachio ще станат достъпни глобално и безплатно за всички онези 350 млн. потребители, които притежават копие от Angry Birds.

Сподели.