Излезе нова компилация с български хитове озаглавена "Не е сън-3"

Pinterest LinkedIn +

Новата, трета част на изданието е по-силна от всякога и е събрала най-доброто от българската музика за последните шест месеца. В компилацията са събрани 14 песни, сред които три хита, които са достигали до първата позиция в БГ Топ 100 и още седем хита от Топ 10 на същата класация, които досега не са издавани на музикалния пазар.


Дискът се открива с “Ти” на Нина Николина. Песента беше обявена за хит на годината от музикалните награди на телевизия ММ и БГ Радио, а Нина спечели и наградите за изпълнителка на годината и най-добър видеоклип от ММ.

Следващата песен в “Не е сън 3” е хитът на Галя & Сатен – “Топъл сатен”. В момента Галя усилено подготвя дебютния си албум, който трябва да излезе на музикалния пазар през есента. Дотогава единственото място, където ще можете да откриете “Топъл сатен” е именно “Не е сън 3”.
Следващите песни в компилацията са “Без кофеин” на Deep Zone Project feat. Камен Во и актуалният No 1 хит в Българския Топ 100 – “Вместо мен” на Каффе.

След тях оставате в ръцете на Ъпсурт & Белослава с “И твойта майка също”, Ел Ей (“Ледено студено”), Мастило (“Малките неща”), Светла Иванова (“Взрив от ритъм”), Ирра (“За теб”) и много други….

Не пропускайте новата песен на Петър Антонов – “P.S.1”. За новата си песен Петър обединява усилия с басиста на Паникан Уайаскър Александър Янев – двамата са автори на музиката, а текстът е на Петър Антонов. “P.S.1” е първата от четири песни, които ще съставят дебютния мини-албум на артиста и засега може да бъде намерена едиснтвено в компилацията “Не е сън 3”.

Видеоклипът към песента е режисиран от Галин Стоев – един от най-талантливите театрални режисьори в България.

Най-голямата изненада в компилацията обаче е най-новият сингъл на Руши Видинлиев – “Хотел две звезди” – само че в специален ремикс, които няма да може да бъде намерен никъде другаде. Ремиксът е дело на City Project или Петър Илиев и Боби Цветков. Двамата бяха направили ремикс на “Ти” на Нина Николина, а в момента работят върху няколко международни проекта за легендарния денс лейбъл Ministry Of Sound. Техният ремикс е гаранция за успех на “Хотел две звезди” – така песента е придобила изключително лятно хаус звучене. Оригиналът на песент аможе да бъде намерен във втория албум на Руши – “Независим”. “Хотел две звезди” е написана от Графа и самия Руши. До няколко седмици в телевизионния ефир ще се завъртят и два видеоклипа към песента – по оригинала и ремикса. Видеото е откровено скандално и представя Руши в абсолютно нова светлина.

Това е компилацията “Не е сън 3” – най-доброто от българската музика!!!

Инфо: Ка Мюзик+
Сподели.