Изгониха Венета Райкова от VIP Brother. Катерина Евро в шок!

Pinterest LinkedIn +

"Горещата" журналистка Венета Райкова е поредният изгонен съквартирант от къщата на VIP Brother 2. Водещата на "Горещо" напусна състезанието след като в битка с фолк-певицата Десислава Венета получи 73 % неодобрение от зрителите.

След като излезе от къщата, Венета Райкова сподели тайни от живота на VIP съквартирантите и разкри, че е имала предварителна уговорка с Азис да не се номинират взаимно, която и двамата са спазили.

След като водещата напусна шоуто, дойде ред на номинациите. Регламентът и този път беше променен и съквартирантите бяха принудени да се номинират очи в очи. Така всеки един от участниците в шоуто беше длъжен да повтори не само номинациите си, но и доводите, споделени предварително в изповедалнята. Този регламент нажежи обстановката и голяма част от съквартирантите се почустваха засегнати.

Най-обидена се оказа Катето Евро, която избухна срещу ревността на Христина спрямо Десислава и излезе от хола с думите "Селянка скапана, да си ходи на село - там където и е мястото!". Преди това актрисата дори се опита да промени номинациите си, като искаше да "награди" Христина с 2 точки, но Big Brother не позволи.

Изненадващи бяха и номинациите на Здравко, който номинира с 1 точка собствената си съпруга с довода, че тя е доста по-лесен съперник в случай, че двамата се окажат номинирани едновременно. В крайна сметка тази седмица номинирани за изгонване са Здравко
с 10 точки, Христина - с 6 точки и Десислава - също с 6. Следващият изгонен ще стане ясен в петък (20 април).
Сподели.