Венета Райкова: Най-трудното нещо бе да правя "Горещо" в къщата

Pinterest LinkedIn +

На пресконференция днес часове след напускането на къщата на VIP Brother 2 журналистката Венета Райкова сподели впечатления от престоя си в шоуто. Журналистката коментира скандалите със съквартирантите, отношенията със съпруга си Тихомир, както и разкритата от нея конспирация.

Венета Райкова сподели, че въпреки негативния зрителски вот, който събра по време на гласуването, продуцентите и целият екип на предаването й "Горещо" са много доволни от представянето й в къщата. Журналистката призна: "Рейтънгът на "Горещо", излъчвано докато съм била вътре в къщата, е бил много по-висок от този на предаванията, които съм правила преди това... Въпреки това най-трудното нещо беше да правя "Горещо" в къщата".

Венета отрече слуховете за развод със съпруга й и коментира оставането му в къщата с думите: "Не сме влизали заедно като семейна двойка, а като отделни състезатели. Аз влязох четвърта, а той влезе пети... Тихомир е най-голям фаворит за спечелване на наградата, защото не влезе в интриги... Мъжете са големи фаворити, защото не се карат помежду си, няма клюки, няма интриги."


Венета обяснява стратегиите в къщата. Снимка: Avtora.com

Относно прословутата конспирация, организирана предварително между Азис, Китаеца, Десислава и Маги Желязкова, Венета Райкова се изказа с думите: "Група хора смятат, че всички други са балъци и трябва да ги измамят с такива комбинации да спечелят голямата награда... Една седмица преди старта на шоуто се видях с бизнесдамата Ваня Червенкова и тя ми каза, че е поканена за VIP Brother без да знае, че аз също съм поканена за участие. Тя ми обясни за тази конспирация и какъв точно е знакът. Накрая на разговора аз й казах, че също съм поканена".

Журналистката потвърди, че е имала предварителен ангажимент да не номинира Азис: "Аз сама го направих този жест към него без той да ме помоли затова... След като свърши шоуто, аз искам да си остана приятелка с Азис".

Венета Райкова коментира нападките, че е злобна с думите: "Снощи нещата излязоха извън контрол... Добрите артисти, които играеха милата роля, си изпуснаха нервите... Нали аз бях злото в къщата, нали всички искаха да ме изгонят... А то какво стана - злото излезе и те се изпокараха. Никой не си позволи да дойде да ми зададе въпрос лично или да ме пита за брака ми или за личния ми живот. Аз така правя. Някой като ме дразни му го казвам право в очите... Вътре в къщата цари такова лицемерие и такъв театър, че мисля, че кашлицата ми се получи точно от това... Аз се държах в къщата по същия начин, както се държа навън и в предаването ми, защо хората се изненадаха."

За другото семейство в къщата - това на Здравко и Христина - Венета коментира: "Хриси е много добро момиче, много е изстарадала покрай Здравко. Признавам, че не е случила на мъж, въпреки че съм му кума".


Афтографът на Венета Райкова за Avtora.com

Сподели.